‘Dark Mode’, WhatsApp sjell modelin që kursen baterinë e telefonit

31

WhatsApp po merr një modalitet të ri të errët në iOS dhe Android. Pas muajve të testimit në të dy sistemet e funksionimit celular, mënyra e errët WhatsApp do të jetë e disponueshme për të gjithë përdoruesit.

Version i ri i WhatsApp është bërë i mundur për të siguruar zvogëlimin e ndriçimit në ekranin e telefonit në mënyrë që të konsumojë sa më pak bateri.

Nëse keni aktivizuar modalitetin e errët në nivelin e sistemit në iOS 13 ose Android 10, atëherë WhatsApp do të kalojë automatikisht.