Disa kuriozitete që mbase nuk i dinit…

87

Ndërkohë që bëhesh më i vjetër në moshë, sytë e tuaj bëhen më të ndritur.

Trupi i njeriut përmban 260 eshtra, kurse fëmijët kanë 300 sepse disa eshtra bashkohen gjatë rritjes.

Njeriu i rrah qerpikët e syrit mesatarisht 4.200.000 herë gjatë vitit.

Duhet të kalojnë 12 orë që trupi të tresë ushqimin.

Qelizat më jetëgjate në trupin e njeriut janë qelizat e trurit të cilat mund të jetojnë gjerë në vdekje të njeriut.

Në harrojmë 80% e asaj çfarë mësojmë çdo ditë.

Puthja stimulon 29 muskuj dhe hormone gjë që shkakton relaksimin.