Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore, ndikimi në turizëm

155

29 shtatori është Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore.

DKTK është festa më e re që populli ynë  feston, si dita kur të gjithë kujtojmë sakrificat e brezave në ruajtje të gjuhës dhe kulturës sonë.

Në vitin 2018 numri i vizitorëve të trashëgimisë kulturore në 8 muaj u rrit me 59% më shumë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë