Dita Ndërkombëtare e Poezisë, Ambasada Amerikane reciton poezi nga letërsia shqipe

778

Ambasada Amerikane ka publikuar një video mjaft të veçantë në faqen e saj zyrtare në Facebook. Në ditën ndërkombëtare të poezisë, trupi diplomatik ka vendosur që të recitojë disa prej vargjeve më të njohra që janë shkruar nga poetët e mëdhenj të shqipërisë.

“Sot është Dita Ndërkombëtare e Poezisë. Ne po e festojmë duke recituar vargje prej disa nga poetëve më të njohur të Shqipërisë. A mund ti gjeni titujt e poezive dhe emrat e poetëve?” shkruan ambasada

International Poetry Day

Sot është Dita Ndërkombëtare e Poezisë. Ne po e festojmë duke recituar vargje prej disa nga poetëve më të njohur të Shqipërisë. A mund ti gjeni titujt e poezive dhe emrat e poetëve?Today is #InternationalPoetryDay. We are celebrating by reciting lines from some of Albania’s most famous poems. Can you name the poems and the poets?

Publié par U.S. Embassy-Tirana sur mercredi 21 mars 2018