Dita Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë: Fier, shpërndahen ndihma për 21 familje

312

Sot, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë, z. Arbër Arapi (stomatolog) dhe kompania Elkos Group (ETC) iu bashkuan nismës së Bashkisë për t’u ardhur në ndihmë 21 familjeve më në nevojë në të gjithë territorin e Bashkisë Fier. 
Mbarë Bota i ka shpallur luftë varfërisë në mënyrë publike çdo 17 tetor, që prej vitit 1987 edhe pse zyrtarisht kjo ditë u njoh si e tillë 6 vjet më pas.

14657454_1030268603751050_9132593244081786138_n 14666284_1030268440417733_9090543477704629325_n 14681676_1030269897084254_4191992874225902516_n 14695332_1030268853751025_4299929054056722194_n