Divjakë, njëkohësisht rehabilitohet kanali kullues dhe ngrihet argjinatura

232

Bashkia Divjakë ka ndërhyrë duke rehabilituar kanalin kullues, kanal i cili grumbullon të gjitha ujërat e tokave bujqësore në Divjakë, dhe njëkohësisht është bërë ngritja e argjinatures që ndan lagunën me qytetin.

13315614_1008819072507361_326977891529968726_n 1 13321822_1008818569174078_3458504304969410026_n 2 13322119_1008818622507406_8886866221691203196_n 3 13325608_1008819152507353_7529182536005390922_n 4 13335528_1008818779174057_7658119941926949217_n 5 13339457_1008818895840712_2792835963430793333_n 13339712_1008818742507394_8289446902917590569_n 6