Doni të bëheni pjesë e policisë? Aplikoni në linkun e mëposhtëm

138

Policia ka hapur dyert për studentët.

Për të gjithë ata studentë që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta në shkencat juridike, shkencat ekonomike (degët ekonomi, financë), ose në shkencat kompjuterike (degët informatike, elektronikë) dhe duan të bëhen pjesë e Policisë së Shtetit, të aplikojnë në linkun e mëposhtëm:

http://aplikime.asp.gov.al