Drejt finalizimit një tjetër investim në rrjetin e shpërndarjes së ujit në Tiranë

28

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Tiranë është drejt finalizimit të një tjetër investimi në kryeqytet.

Specialistët e terrenit janë duke punuar në kryqëzimin e dy rrugëve, asaj “Bernardo Bilota” dhe rrugës “Dritan Hoxha”, ku është drejt përfundimit investimi më i ri në rrjetin e shpërndarjes.

Ky investim u vjen në ndihmë banorëve të zonës.