Drejt përfundimit lagjja më e re në Krujë

3

Në Krujë janë drejt përfundimit punimet në lagjen e re, të ndërtuar pas tërmetit të 26 nëntorit 2019.

Më sipër ndodhet një foto se si do të duket lagja në fjalë.

Aktualisht në lagjen e re të rindërtimit po asfaltohen rrugët e brendshme, më pas do të vijohet me ndriçimin dhe pemët dekorative.

/ata.gov.al