Drejt përfundimit rruga që lidh Korçën me Ersekën

283

Drejt përfundimit një rrugë e rëndësishme për zhvillimin e turizmit dhe bujqësise në juglindje të vendit. Bëhet fjalë për rrugën që lidh Korçën me Ersekën.

14079961_1094548390594527_2130244003538827564_n14364863_1094550030594363_3586284558960860786_n14370236_1094548877261145_7830093263984289222_n14390767_1094549027261130_6346445559356927589_n