Duket si bibliotekë por është Komisariati i Policisë në Kamëz

230

Që nga sot, falë bashkëpunimit të World Vision Albania dhe ARSIS, djemtë dhe vajzat që do të ndeshen me ligjin kanë ambientet e tyre.

“Fëmijëria e tyre nuk do të këputet në mes”, – shprehet z. Toni Gogu, Zv.Minsitër i Drejtësisë.