Dy motrat shqiptare, asistente në Fakultetin Juridik, në Vjenë

882

Dy motrat shqiptare nga Kosova, Doruntina e Donika Berisha janë lindur dhe rritur në Austri. Të dyja motrat tashmë punojnë në të njëjtin profesion dhe të dyja janë asistente në Fakultetin e Juridikut, në Vjenë

Doruntina është studente e Juridikut dhe e Fizikës në Universitetin e Vjenës. Ishte në fakt kjo njëra nga arsyet që ajo u përzgjodh për ta zënë pozitën e asistentes në Fakultetin Juridik, ku do t`i udhëhiqte ligjëratat online me qindra studentë.

Pavarësisht se lindur dhe rritur në një shtet tjetër Doruntina dhe motra flasin shumë mirë gjuhën amtare. Kujtojmë se Doruntina para një viti ishte pretendente krysore për ccmimin e rëndësishëm në teknologji sepse arriti të krijoi brenda 24 orëve platformën “Survival Guide“, e cila shërbeu për të zhvilluar mësimin online në Vjenë.