E rrallë, dy mësues ndërtojnë shkollën nga themelet

325

Një gjest i rrallë ka ndodhur në qytetin e Skraparit, ku dy mësues kanë vendosur të ndërtojnë nga themelet shkollën e fshatit të tyre.

Bëhet fjalë për mësuesit, Donald Dervishi dhe Borsion Spaho, të cilët nisën një fushatë për donacione pasi morën pjesën në një program televizivë muaj më parë dhe tani shkolla në fshatin Vëndresh të Skraparit është drejt përfundimit.

Ata kanë publikuar fotot në rrjetet sociale, ndërsa falenderojnë mbi 200 kontribues që dhanë ndihmën e tyre finaciare.

Punimet kanë nisur prej më shumë se 12 ditësh dhe ndërtesa është thuajse drejt fundit.