Ecovolis realizon edhe aksionin e katërt ”Të gjithë për Lurën”

313

Një tjetër aksion vullnetarë për mbjelljen e fidanëve në Lurë. Dhjetra aktivistë të Ecovolis janë treguar të gatshëm për të realizuar aksionin ”Të gjithë për Lurën 4”. Gjatë gjithë aksioneve për të realizuar projektin ”Të gjithë për Lurën” janë mbjellur rreth 3000 fidanë dhe kanë kontribuar 1000 aktivistë.

14211937_1354542697898956_1327176589111603326_n 14906972_1354541811232378_2990730613955985895_n 14925700_1354542727898953_8389932765465096222_n 14937347_1354543994565493_6021072660769331056_n 14947844_1354542114565681_6783198617935554323_n 14947860_1354543081232251_4425594171238309212_n 14963265_1354541044565788_6195319628173583277_n 14992019_1354542804565612_802812718125365561_n