Edhe Kosova ndalon lojërat e fatit, hyn në fuqi ligji

17

Afaristët që operojnë në tregun e Kosovës përmes lojërave të fatit nga kjo e premte mund të ndiqen penalisht. Ligji për ndalimin e lojërave të fatit ka nisur zbatimin nga organet e drejtësisë.

Përmes këtij ligji janë mbyllur: 23 baste të cilat kishin 306 njësi, 17 veprimtari për Automate me 133 njësi si dhe 6 veprimtari Bingo me 6 njësi.

Një pjesë e qytetarëve thonë se ky vendim ka qenë i mirëseardhur në veçanti për kujdesin ndaj rinisë.