Edhe sot, sportelet dhe arkat e OSHEE do të jenë të hapura për abonentët

35

Abonentët e Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) të cilët dëshirojnë të paguajnë detyrimet e tyre, ose të depozitojnë ankesa, do të kenë këtë mundësi dhe gjatë ditëve të festave.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën me dije se do jetë në shërbim të qytetarëve edhe sot dhe.

Në qendrat e Kujdesit ndaj Klientit, OSHEE do vijojë të ofrojë shërbimin këto ditë festash për qytetarët për të zgjidhur çdo problematikë të tyre.