Edukim fëmijëve kundër aksidenteve

290

1479652318femijet

Edukimi i brezit të ri mbi rregullat dhe normat e sjelljes në rrugë shikohet si investimi më i mirë për të minimizuar aksidentet dhe pasojat që vijnë prej tyre. Ky është edhe qëllimi i organizmit të këtij aktiviteti në kujtim të viktimave nga aksidentet.
Dhjetra fëmijë janë instruktuar në sheshin “Nënë Tereza” se si të sillen në rrugë në rolin e këmbësorit, çiklistit, por edhe në rolin e drejtuesit të mjetit.

Burimi: Top Channel