Ekspozitë fotografike me zbulimet nënujore

303

Zbulime të pasurive nënujore të 10 viteve kërkime janë prezantuar në një ekspozitë fotografike në pedonalen e kryeqytetit. Gjetjet e ekspeditës amerikano-shqiptare shtrihen nga shekulli i VII para Krishtit, deri pak pas Luftës së Dytë Botërore dhe i prezantohen publikut si një kambanë alarmi për ruajten e pasurive të tilla.