Elbasan, hapet kompania e prodhimit të pjesëve të këmbimit të automjeteve për “Peugeot”, “Renault” dhe “Maserati”

165

A e dini se në Elbasan prodhohen pjesë këmbimit të automjeteve për “Peugeot”, “Renault” dhe “Maserati”?

Kompania “Delmon Group” me kapital francez, ushtron aktivitetin e saj në ish-Kombinatin Metalurgjik të Elbasanit.

Kjo kompani ka punësuar rreth 50 punëtorë dhe vitin që vjen pritet që numri i punonjësve të dyfishohet.