Është koha për të ndryshuar sërish fishën e karikimit të iPhone!

151
iphone-charging-958c.jpg

Kompania Apple ka vetëm pak ditë që ka zbuluar celularët e ri që do dalin në treg vitin e ardshëm. Tani kanë filluar përgatitjet për të krijuar një portë të re për të karikuar celularin, që nuk ngjan aspak me të vjetrën. Si rrjedhojë, është klrijuar fisha USB-C që funksionon vetëm me modelet që do jenë në shitje në 2019.

Kjo gjë do të ndihmojë në karikimin e shpejtë të baterisë, por do jetë e pamundur që përdoruesit të lidhin aparatet e tyre me kompjuter.

Përditësimi i fundit do të zëvendësojë fishën e karikimit me një USB-C që do të kthehet në një lidhje standarte.

Përdoruesit mund të kenë ankesa pasi porta e re nuk është njësoj me të vjetrën prandaj duhet të ndërrojnë karikues.

Kujtojmë se USB-C do të shërbejë vetëm për celularët XS, XS Max dhe XR.

iphone-charging-958c.jpg