Facebook blen aplikacionin antibulizëm

343

Rrjeti social Facebook bleu aplikacionin e feedback-ut anonim, tbh. Ky i fundit debutoi për herë të parë në muajin Gusht dhe është i disponueshëm vetëm në 35 shtete të Amerikës.

Ky aplikacion fton përdoruesit që regjistrohen të zbaviten duke shkëmbyer komplimente pa fyerje dhe zënka në ueb. Për pak javë aplikacioni numëron 5 milionë përdorues, vetëm pak në SHBA dhe vetëm për platformën iOS të Apple.

Mes pyetjeve më popullore në platformë janë “Kush të bën të qeshësh më shumë?”, “Kush e ka fytyrën më të bukur?”, të gjitha nxitje pozitive dhe jo gjuhë urrejtje. Sipas TechCrunch, Facebook ka shpenzuar 100 milionë dollarë për të marrë këtë aplikacion që për momentin duhet të mbante autonominë e tij, pra të mos përfshihej në ndonjë rrjet social.

Në fakt, tashmë pritet të shihet në të ardhmen se çfarë do të bëjë kompania. Por Facebook mësohet të ketë thënë për The Verge se ka të njëjtin qëllim si Tbh, pra të krijojë një komunitet më të madh.

Burimi: Top Channel