Facebook-u nis me identifikimin e lajmeve false

250

Facebook ka nisur me identifikimin e lajmeve false që qarkullojnë në këtë rrjet social. Kompania ka nisur përdorimin e disa vëzhguesve dhe u ka dhënë mundësinë përdoruesve që manualisht të raportojnë postimet e lajmeve false. Javën e kaluar kompania njoftoi se do të përfshijë edhe një sektor të veçantë për raportimet ndaj lajmeve false. Facebooku kishte njoftuar për këtë veçori që nga muaji dhjetor.

Burimi: techcrunch.com