Fëmija 11 vjeç nga Nigeria, ëndrra e të cilit është që të bëhet një arkitekt në të ardhmen

1

Ky fëmijë është nga Nigeria dhe ëndrra e tij është që të bëhet një arkitekt në të ardhmen. Në foton më sipër paraqitet një model stadiumi futbolli, e bërë nga ai vetë. Fëmija është 11 vjeç, por shumë i talentuar.