“Festat n’Liss”, shijohet kulinaria shqiptare nën dritën e Krishtlindjes

105

Lezha çeli siparin e festimeve duke i dhuruar qyetarëve një mundësi mjaft të bukur për festat e fundvitit.

Festat n’Liss, mirëpresin çdo mbrëmje qytetarët dhe vizitorët në Lezhë për të shijuar kulinarinë nën dritat festive dhe ambienteve të zbukuruara që qyteti ofron.