Festivali i 58 i Këngës, Arilena Ara rrëmben çmimin e parë dhe shkon në Eurovizion

55

Arilena Ara ka rrëmbyer çmimin e parë në Festvalin e 58 të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar.

Me këngën “Shaj”, baladën që i mbajti të gjithë mbërthyer, Ara do të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin Europian të Këngës “Eurosong 2020”.

Arilena e mori kupën nga Jonida Maliqi, e cila ishte fituese e të njëjtit çmim, një vit më parë.

Në vendin e dytë u rendit Elvana Gjata, me një këngë ritmike që titullohej “Me tana”.