Fier: Drejt përfundimit rrjeti i ri i ujësjellësit të qytetit

441

Punimet për rrjetin e ri të ujësjellësit në qytetin e Fierit janë drejt përfundimit. Ky rrjet i ri ujësjellësi jo vetëm do të përmirësojë cilësinë e shërbimit dhe furnizim 24 orë bashkë me shtimin e presionit të ujit, duke minimizuar ndjeshëm përdorimin e pompave, por edhe cilësinë e ujit.