Fier, inagurohet një biznes i ri fason i cili do të operojë në fushën tekstilit

387

Qytetit të Fierit i është shtuar një tjetër biznes i ri fason krahas atyre ekzistues. Kësaj here një investim italo-shqiptar i quajtur “Etruria”, me vlerë 500.000 euro në fushën e tekstilit. Kjo kompani do të prodhojë produkte për pastrim dhe ndërtim. Do të punohet me tre turne dhe numri i të punësuarve shkon në 100 persona. E veçanta e këtij biznesi është se rikthen në Shqipëri industrinë e tezgjahut.

14520560_705176396297282_9141860726153627671_n 14633036_705176769630578_5831409322664546945_n 14642449_705176606297261_4302733524698829565_n 14650184_705176789630576_6651930117033545026_n 14650235_705176709630584_2253786184687663880_n 14650348_705176532963935_457973374258391839_n 14705863_705176736297248_7994800640120859321_n