FNSH e Fierit, para dhe ushqime për familjen e Dragostunjës

776

Gjendja e mjerueshme e familjes në Dragostunjë, që u transmetua para disa ditësh në emisionin Fiks Fare, ka sensibilizuar qytetarë të ndryshëm, të cilët janë ofruar për t’i ardhur në ndihmë asaj në mënyra të ndryshme. Gjithashtu, me këtë familje janë solidarizuar edhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë të Fierit.

14947654_333238463717532_6556088262685140349_n 15027812_333238550384190_7780960883302509926_n