Fondacioni Mirdita hap shkollë shqipe në Itali

271

Në Ankona të Italisë, në rajonin e Marche, komuniteti shqiptar përmes fondacionit Mirdita ka hapur një shkollë në gjuhën shqipe. Mësues vullnetarë u mësojnë 25 të vegjëlve gjuhën amëtare dhe historinë e kulturën e Shqipërisë.