Food Bank Albania mbledh një sasi të konsiderueshme ushqimesh, e cila do të shpërndahet brenda muajit

949

Me rastin e Ditës Botërore Kundër Varfërisë Ekstreme, Food Bank Albania organizoi një fushatë vullnetare për dhurime ushqimore në supermarketet e Tiranës. Ishin 5 pika Eco Market si dhe Joena Supermarket të cilat iu bashkuan nismës me mbi 60 vullnetarë. I gjithë ushqimi i mbledhur do të shpërndahet brenda muajit tek familjet në nevojë.14707783_1198052983588807_7321087774555466840_o14729153_1198053140255458_8480453362072998399_n14680618_1198052216922217_1109656131473554116_n14671261_1198052243588881_1421193939578832444_n14639851_1198052056922233_8419693207736798384_n