Forcat e Armatosura, pastrojnë një tunel me mbetje municionesh në lagjen Xhabije Shkodër

229

Banorët e lagjes Xhabije në Shkodër nuk do të jenë më të rrezikuar nga “gangrena” e braktisur që prej 19 vitesh.

50 m tunel në mes të qytetit po pastrohen nga “skuadrave e bombave” të FA duke i hapur rrugë ndërtimit të lulishtes aty.

Çdo mbetje dhe municion i rrezikshëm do të pastrohet dhe për 10 ditë do t’i dorëzohet komunitetit.

13879181_1095220160561323_4018450338898583819_n 14183729_1095220310561308_2014232910357527154_n 14199626_1095220290561310_227637239262995200_n 14224684_1095220277227978_2648001809732677695_n 14238169_1095220280561311_8530422098108262028_n