Forcat e Armatosura Shqiptare ndërtojnë urë për mijëra banorë të fushës së Maliqit

360

Forcat e Armatosura Shqiptare bënë të mundur ndërtimin e urës tip ”bailey” në fshatin Orman, Maliq. Ura është e gjatë 33 metër dhe shërben për mjëra banorë të fushës së Maliqit.

Forcat e Armatosura Shqiptare kanë ndërtuar me dhjetra ura të tilla anë e mbanë Shqipërisë duke u ardhur në ndihmë banorëve që jetojnë në zona të thella rurale.