Forcat e Armatosura Shqiptare solidarizohen me fëmijët italianë të prekur nga tërmeti

369

Iniciativë të jashtëzakonshme e grave dhe vajzave ushtarake e civile të Forcave të Armatosura të Shqipërisë për të ndihmuar sadopak fëmijët italianë të prekur nga tërmeti i tmerrshëm i disa javëve më parë.
14199394_1096015960481743_5178825365884877245_n14233182_1096016067148399_5002387483220214515_n14237601_1096016160481723_128796706803267937_n14264049_1096015953815077_2148817048810865499_n14224812_1096015950481744_1300494578482671852_n14265003_1096016053815067_3293935999301113529_n