Foto e shkrepur për Krishtlindje në malin e Dajtit! Disa e kanë quajtur ‘fotoja e vitit’

100

Festa e Krishtlindjeve ka gëzuar të gjithë njerëzit anë e mbanë botës.

Foto të ndryshme të festimeve janë publikuar nga e gjithë bota por perla vjen nga Tirana.

Kjo foto, e cila eshte shperndare masivisht ne rrjet, eshte vertete mbreselenese dhe eshte fiksuar ne Malin e Dajtit

A mund ta quajme foton e vitit?