FOTO/ Hapësirë e re edukimi për fëmijët e njësisë nr. 6 në kryeqytet

3

Fëmijët e njësisë 6 në kryeqytet tashmë kanë hapësirat e tyre të reja dhe të transformuara të edukimit.

Kopshti i ri në njësinë 6 në Tiranë “Tao Tao”, është transformuar plotësisht, duke sjelle ambiente komode për vogëlushët.