FOTO/ Materniteti “Koço Gliozheni”, heronjtë e fëmijëve

64

Në maternitetin “Koço Gliozheni” çdo ditë luftohet për të shpëtuar jetë.

Stafi i këtij materniteti kryen çdo ditë një super punë për kujdesin dhe trajtimin e fëmijëve prematurë.

Vetëm para disa ditësh, pas 50 ditësh shumë të vështira në terapi intensive në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, një foshnje e vogël që lindi në javën e 27, vetëm 1000 gramë, e ka fituar betejën për jetën.