Foto/ Moratoriumi i gjuetisë ka rigjallëruar faunën e egër

162

Moratoriumi i gjuetisë ka filluar të japi efektet e saj, pasi bota e egër e faunës është gjallëruar.

Këto foto janë shkrepur nga kamera kurth në Rezervatin Natyror të Menaxhuar Stravaj dhe tregojnë më së miri rigjallërimin e faunës së egër të kësaj zone.