FOTO/ Nis puna për rivitalizimin e fasadave të pallateve të vjetra në Korçë

26

Bashkia Korçë në bashkëpunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit, kanë filluar punën për rivitalizimin e fasadave të pallateve të para viteve ’90 në Korçë.

Aktualisht po punohet për termoizolimin e ndërtesave në rrugën “Niko Kovaçi”, “10 korriku” (lagjja 13) dhe tek bulevard “Republika”.