Foto/ Perendim magjik në Pukë

104

Shqipëria është e mrekullueshme, kjo s’ka diskutim. E vetmja gjë që duhet të bëjnë ne, është të kemi vullnetin pozitiv për të promovuar këto bukuri natyrore që ka vendi ynë.

Të tillë janë çunat e Discover Puka, të cilët, pavarsisht sfidave dhe trendit shoqëror, promovojnë me pasion vlerat dhe bukuritë natyrore të vendit të tyre.

Ata na kanë servirur këto foto magjike të perendimit të diellit mbi liqenin e Pukës.

Fotot janë realizuar nga Ilir Shyti