FOTO – Prezantohet projekti ‘Lungomare 3’, punimet nisin në fillimvitin e ardhshëm

76

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka prezantuar projektin “Lungomare 3”, përgjatë vijës bregdetare Vlorë – Radhimë – Orikum.

Pritet që në fillim të vitit të ardhshëm do të ngrihet kantieri i një tjetër transformimi rrënjësor urban, ekonomik dhe social.

Ky projekt do t’i japë një tjetër hov të qenësishëm turizmit në Vlorë.

Shihni fotot e projektit.