FOTO/ Shkolla “Gjergj Kastrioti” në Krujë hap dyert për nxënësit

19

Shkolla e mesme “Gjergj Kastriot Skënderbeu” në Krujë, tashmë është gati për të hapur dyert për nxënësit dhe mësuesit.

Shkolla e mesme “Gjergj Kastriot Skënderbeu” në Krujë është shumë herë më e fortë, më e sigurt dhe me të gjitha kushtet arsimore që duhen për një proces arsimor me cilësi.

Kjo shkollë ka tashmë klasa të reja, laboratorë, sallën e IT, hapësira komunitare, bibliotekë, palestër e rinovuar, dy shkallë emergjence, sistem ngrohje dhe kamerash.