FOTOT/ 8 piktura mahnitëse të nxënësve shqiptarë, që do t’ju befasojnë

41

Nxënësit e shkollave tona në të gjithë Shqipërinë janë talente të jashtëzakonshme, në të gjitha fushat.  Fotot e mëposhtme janë realizuar nga disa prej tyre anembanë vendit, ku promovojnë Shqipërinë, figurat historike dhe simbolet tona kombëtare.

Këto janë disa punimet e nxënësve të klasave 10-12 për konkursin e pikturës “Shqipëria Ime” të përzgjedhura mes mijëra fotosh të ardhura.