FOTOT/ Gati Kampusi i Universitetit Bujqësor, në tetor pret 2200 studentë

19

Kampusi i Universitetit Bujqësor i ndërtuar me standarde evropiane do të jetë gati për të pritur 2200 studentë.

Ky Kampus u ringrit nga e para me 8 godina dhe do të jetë gati në tetor.Kampusi i ri i Universitetit Bujqësor pjesë e mozaikut të Rindërtimit, është një projekt i dhuruar në shenjë solidariteti nga studioja e famshme holandeze MVRDV.

Pjesë e Paktit për Universitetin me një investim prej 10 milionë dollarësh, kampusi do të shërbejë edhe si qendër komunitare.