FOTOT/ Gëzimi, fermeri i mirë i Cërrikut

29

Gëzim Ago është një prej mijëra fermerëve në Shqipëri, që janë shembuj pozitiv të punës.

Ai, bashkë me familjen e tij, ka një fermë në Cërrik ku mbarështohen rreth 40 krerë lopë. Duke ecur në gjurmët e nënë Alijes, e cila ka 50 vjet eksperiencë në rritjen e gjedhit, ferma e Gëzimit është ndër fermat model të zonës.

Falë edhe skemave mbështetëse nëpërmjet shërbimit veterinar falas dhe skemave kombëtare aktiviteti i tij është shtuar në vit./Poal