FOTOT/ Mbillen 1 000 pisha të buta në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

17

Ne kuader te sezonit te pyllezimeve, ne Parkun Kombetar Divjake-Karavasta u mbollen sot 1000 fidane te pishes se bute.

Blerja e fidaneve u financua nga projekti JICA ndersa mbjellja u be ne menyre vullnetare.

Ne aksion moren pjese rreth 50 studente dhe petagoge nga Fakulteti i Shkencave Pyjore dhe stafi i AdZM Fier.