FOTOT/ Mbillen qindra fidanë pishë në Shkodër dhe Malin e Dajtit

20

Disa aksione për pyllëzimin e vendit po zhvillohen në zona të ndryshme të vendit Agjencia e Zonave të Mbrojtura.

200 fidanë pishë e egër u mbollën sot nga stafi i AdZM Shkodër, në Tarabosh të RNM Liqeni i Shkodrës. Pisha e egër është një variant ideal për këto zona, ku merr zhvillim të shpejt.

200 fidanë të llojit pishë e zezë, u mbollën edhe në Parkun Kombëtar “Mali i Dajtit”, nga AdZM Tiranë në bashkëpunimin me nxënësit e Shkollës 9-vjeçare Basta-Murrizë.