FOTOT/ Nis zgjerimi i trotuarëve te ‘Shallvaret’, hapësira për qytetarët 4 herë më e madhe

88

Trotuari përgjatë Shallvareve ka ndryshuar pamje, falë investimeve të fundit.

Nga një hapësirë shumë e ngushtë, që vështirësonte kalimin e qytetarëve, sikurse shihni edhe nga këto foto, po punohet për zgjerimin e trotuarëve në rrugën pranë Pallatit të Shallvareve përballë Tajvanit.

Ky investim ka lehtësuar kështu lëvizjen e qytetarëve dhe të karrocave për nënat me fëmijë.

Tashmë, hapësira për qytetarët, 4 herë më e madhe.