FOTOT/ Një serrë me standarde europiane, njihuni me Misirin dhe Ergysin

33

Misiri dhe dhe agronomi Ergysi janë dy shembuj model të punës në Shqipëri.

Në “fabrikën” e tyre që prodhon thuajse çdo ditë të vitit, perime për eksport e për vendin, Tiranën kryesisht. Shumë pasion, shumë mund, shumë sakrificë, shumë punë për 400 tonë prodhim në vit.

Serra e tyre  kan një superteknologji e njëjtë me çdo serrë në Europë”.

Falë Komisionin Europian dhe programeve për bujqësinë dhe AZHBR, në Shqipëri janë ndërtuar serra me standardet europiane.