FOTOT/ Një terminal modern i shtohet qytetit të Korçës

41

Ka përfunduar projekti i terminalit të ri të Korçës, një hapësirë me kushte bashkëkohore dhe që do t’i japë zgjidhje përfundimtare problemit të vendqëndrimit dhe trafikut në qytet.

Projekti i terminalit të ri  do të ndihmojë në shpërndarjen e saktë të fluksit të autobusëve, mikrobusëve dhe taksive, të cilat do të stacionohen atje, duke shmangur kalimin brenda në qytet.