FOTOT/ Qytetet urbane me dizajne të mrekullueshme

124
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Të jetosh në një qytet të madh është gjithmonë sikur jeni gjithë nxitim

Prandaj dizajnerët përpiqen të krijojnë zona pushimi komode dhe të instalojnë pajisje të ndryshme të dobishme, shkruan Bright Side

Disa prej tyre i ngjajnë objekteve të artit dhe shfaqen vetëm për një kohë të shkurtër, por të tjerët bëhen pjesë thelbësore e një qyteti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA